Pingpongballen

pingpongballen

Heb je de beschikking over een tafeltennisbatje, dan heb je natuurlijk ook pingpongballen nodig om mee te spelen! Een pingpongbal heb je in allerlei varianten en wij zullen je informeren over de verschillende pingpongballen die je kunt kopen. 

Welke pingpongballen kopen?

Er zijn legio merken en type pingpongballen op de markt. Welke je gaat kopen, hangt van verschillende factoren af. Wel raden we je aan om deze bij geselecteerde aanbieders te kopen zoals Bol.com en Decathlon.

Hoeveel pingpongballen kopen?

  • Koop altijd voldoende pingpongballen en neem hierin een ruime marge
  • Zorg dat je pingpongballen tot je beschikking hebt van hetzelfde merk en/of kwaliteit op basis van het aantal sterren

Aangezien pingpongballen een beperkte levensduur hebben en een scheurtje al snel ontstaat, raden we altijd aan voldoende ballen op voorraad te hebben. Zo voorkom je dat je zonder pingpongballen komt te zitten. Daarnaast heb je, door een voorraad aan te leggen van hetzelfde merk pingpongballen, niet een wirwar aan verschillende type pingpongballen in bezit en raak je dus gewend aan 1 type pingpongbal. Beschik je over een goedkoop tafeltennisbatje, dan heeft het doorgaans geen nut om een 3 sterren balletje te gebruiken. Je stemt dit normaliter op elkaar af. Ben je een geoefende speler met een goed batje, dan gebruik je juist wél de best tafeltennisballetjes voor een subliem resultaat.

Sport

Wij hebben een ruime voorraad aangeschaft van 3-sterren kwaliteit pingpongballen!

Tafeltennisvereniging Swifet – bol.com

Heemskerk pingpongballen

Naast een Heemskerk tafeltennistafel biedt dit populaire tafeltennismerk ook Heemskerk pingpongballen. Extra handig zijn de Heemskerk Pingpongballen Bronze, Heemskerk Pingpongballen Silver en Heemskerk Pingpongballen Gold. Je koopt dan een doos van 100 witte pingpongballen variërend van 1 tot 3 sterren. Je bezit dan gegarandeerd over voldoende pingpongballen en tevens van de allerbeste kwaliteit!

Wanneer je tafeltennis ballen aanschaft van Heemskerk, ben je er van verzekerd te voldoen aan de tafeltennis regels. Combineer dit met tafeltennisschoenen en een goed batje en je kunt beginnen!

Aanbevolen pingpongballen

Heemskerk Silver 2 ster
100 pingpongballen


Tafeltennisballen, waar koop ik ze?

Tafeltennisballen, in principe hetzelfde als pingpongballen, koop je eenvoudig online bij onze partner Bol.com. Je profiteert dan namelijk van gratis verzending en standaard de scherpste prijs. Tafeltennis ballen zijn er vaak in het wit en oranje, maar zul je bij professionele tafeltennistafels het meest in het wit zien. De witte tafeltennis balletjes zijn namelijk wat fijner voor het oog bij snelle tafeltennis spelers. Volgens de tafeltennis regels zijn beide type tafeltennisballen te gebruiken. 

Tafeltennis balletjes kopen bij Bol.com is mogelijk in kleine en grote aantallen. Echter, zoals we eerder al aangaven raden we aan een ruime hoeveelheid aan te schaffen omdat een scheurtje in de tafeltennis balletjes regelmatig voorkomt. Tevens is de prijs van tafeltennisballen per stuk bij grote aantallen goedkoper in aanschaf. 

Koop je tafeltennisballen online!

Bekijk het aanbod bij onze partners

Gepubliceerd door tafeltennisspecialist

Alles van en voor de tafeltennisser!