Pingpongclub

pingpongclub

Pingpongclub in Utrecht

De pingpongclub in Utrecht is wellicht wel de meest populaire pingpong bar onder tafeltennissers. Bij de pingpongclub kun je in een ongedwongen sfeer een biertje drinken gecombineerd met een potje ping pong in een gave bar. De ping pong club bevindt zich in de voormalige spoorwerkplaats Perón E te Utecht en is een ware rage onder liefhebbers van pingpong of men die geïnteresseerd is in  een unieke belevenis met vrienden.

De pingpongclub Utrecht opende zijn deuren in maart 2019. Je vindt er grote tafeltennistafels en iedereen kan hier langskomen voor een potje ping pong gecombineerd met een biertje. Naast pingpong kun je je er ook vermaken met een bordspel, arcadegames of een hapje eten. De pingpong bar beschikt ook over een terras en is een gave uitvalsbasis voor een vermakelijke avond!

Pingpongbar


Het fenomeen van een pingpongbar komt niet uit de lucht vallen, in Amerika (hoe kan het ook anders) vind je namelijk al langer dergelijke pingpongclubs. Hier vind je, net als de pingpongclub in Utrecht, meerdere urban bars waar je tafeltennis skills worden getest na een paar pintjes.

Het concept van de pingpongclub in Utrecht is hier vanaf gekeken en deze urban stijl met veel kleuren hebben de eigenaren gekopieerd. Wij zijn benieuwd of er in de nabije toekomst meer van dit soort gave concepten worden geopend in het hele land. Het moge duidelijk zijn dat wij er geen genoeg van krijgen en het openen van tafeltennis bars van harte aanmoedigen!

Je vindt de Ping Pong Club aan de Concordiastraat 80 in Utrecht. Materiaal zoals tafeltennisbatjes, balletjes en natuurlijk tafels zijn aanwezig. Laat je ons weten hoe je jouw bezoek aan de pingpongclub van Utrecht hebt ervaren? Veel plezier!


Pingpongclub Amsterdam

“De lekkerste pannenkoeken die je ooit zult proeven, in een ongedwongen sfeer.”

Bij PONG – House of Ping vind je een soortgelijk concept als de pingpongclub Utrecht. PONG is de place to be in onze hoofdstad Amsterdam waar tafeltennistafels en pingpongballen aanwezig zijn. Zelf omschrijven ze de pingpongbar als volgt: “Bij PONG willen we het spelen weer toegankelijk maken en welk spel is nou leuker, spannender en nostalgischer dan pingpong?” Ook bij deze bar kun je een potje pingpong combineren met heerlijke hapjes en drankjes.

PONG Amsterdam is de ideale plek voor een vrijdagmiddagborrel of moment met je vrienden of partner. Voor €5 per persoon mag je een uur tafeltennissen en het materiaal is aanwezig. De tafeltennisregels die normaliter gelden bij een tafeltennisvereniging zullen hier iets meer los worden gelaten, als je maar plezier hebt! Vergeet af en toe niet wat te drinken, tussen het tafeltennissen door ;-).

Borrelen, pingpongen, karaoke of darten, wij zijn fan van deze pingpongclub ‘PONG’ in Amsterdam. Je vindt de pingpongclub PONG aan de Spaarndammerstraat 460 te Amsterdam. Ga er gerust een kijkje nemen met vrienden en leef je uit rondom de tafels en aan de bar.

LEES OOK ANDERE TAFELTENNIS BLOGS

tafeltennissen2

Tafeltennisvereniging

Je vindt een tafeltennisvereniging in steeds meer plaatsen. Wanneer je op zoek bent naar een tafeltennisvereniging is het goed om je bewust te zijn van enkele criteria en vervolgens een club uit te kiezen die bij je past.

tafeltennistafels

Tafeltennis regels

Zoals iedere sport heb je te maken met spelregels van tafeltennis. In dit artikel brengen we je deze tafeltennis spelregels bij. Leuk om te weten: de eerste tafeltennis regels zijn eind 19e eeuw al bedacht en in de loop der tijd aangepast tot de huidige tafeltennis regels.

tafeltennis regels

Tafeltennisschoenen

Het nut van goede tafeltennisschoenen wordt nog wel eens onderschat, tijd voor opheldering! Wat nog wel eens vergeten wordt is dat goed tafeltennis spel begint bij je voetenwerk. En vrijuit bewegen van je voeten rondom de tafeltennistafel begint door goede tafeltennisschoenen te kopen!

pingpongbatje

Tafeltennisbatje

Wat is een goed tafeltennisbatje? Waar koop ik een tafeltennisbatje? Zelf een tafeltennisbatje samenstellen? Dit zijn slechts enkele vragen die wij veelal krijgen bij de aanschaf van een batje. Samengevat: kies een tafeltennisbatje dat past bij je speelstijl, budget en natuurlijk je persoonlijke smaak.

tafeltennistafel

Tafeltennistafel

Een tafeltennistafel is de basis van tafeltennis en wordt met het jaar populairder. Een tafeltennistafel kopen kan al vanaf €100 en biedt jaren speelplezier.

pingpongballen

Pingpongballen

Heb je de beschikking over een tafeltennisbatje, dan heb je natuurlijk ook pingpongballen nodig om mee te spelen! Een pingpongbal heb je in allerlei varianten en wij zullen je informeren over de verschillende pingpongballen die je kunt kopen.

Gepubliceerd door tafeltennisspecialist

Alles van en voor de tafeltennisser!